Österby Pensionärer rf

VÄLKOMMEN TILL ÖSTERBY PENSIONÄRERS HEMSIDA

                        Får vi presentera oss?

Österby Pensionärer är en trevlig och aktiv pensionärsförening med god sammanhållning och familjär stämning. Idag är vi 232 medlemmar. 

Från början grundades vår förening som en filial till Ekenäs Pensionärer som verkade inom stadskärnan, men man ville också gärna ha en förening "bakom broarna". Det blev Österby Pensionärer.  Man behöver inte vara Österbybo för att vara medlem i vår förening, idag har vi medlemmar från många andra byar och många kommer från stadskärnan. Vi träffas andra onsdagen i månaden på möte i Österby skola där vi serverar kaffe och bulle, sjunger allsång, ofta har vi en föreläsare, ibland spelar vi Bingo och på alla möten får vi information om kommande händelser inom föreningen.

Vi har bowling en gång per vecka. Frågesport håller vi också varje vecka på Seniora. Naturklubbens deltagare vandrar i skog och mark, och finns det ingenting att plocka på marken, bongar de fåglar. Vi har också en handarbets- och pysselgrupp och passligt med motion får vi med vårt Petanque-spelande.  Vi reser tillsammans, mestadels i hemlandet, men en gång per år ordnar vi en egen SPA-resa till Estland. Vi går på teater, bjuder in andra pensionärsföreningar till vänträffar och blir inbjudna av dem. VI annonserar om alla våra träffar i VN:s Anslagstavla samt i EU-bladet. 

Vill du bli medlem i vår förening? På vår hemsida finns i menyn till vänster: BLI MEDLEM. Fyll i begärda uppgifter, och ansökan postas automatiskt till oss i föreningen. Vår ordförande Nils Janssons telefonnummer är 050-3259789.  

 

Det är tacksamt att vara bland oss pensionärer:

Vi har verkat i över 40 år och ser ej något slut på verksamheten, för det finns alltid  NYA pensionärer!

Välkommen med i vår gemenskap!

 

Vi finns på facebook!https://www.facebook.com/osterbypensionarer/


VÄLKOMMEN MED på ett möte! 

Titta in, det kostar dig ingenting!